Wat bied ik aan?

Wat bied ik aan?

Interim-management

Zoals mijn bedrijfsnaam al doet vermoeden, is interim-management mijn core business. Ik ben gepokt en gemazeld in het onderwijs. Daar ligt dan ook het meest logische werkveld waarin ik met mijn interim-management aan de slag ga.

Ik heb in mijn loopbaan met ongeveer alle onderwijstypes te maken gehad, de laatste jaren vooral  met het hbo. Mijn interesse gaat in eerste instantie uit naar hbo en mbo. Maar ik ben zeker ook geïnteresseerd in wo en vo. Meer nog, ook voor overheidsdiensten hou ik me aanbevolen. Ik trek wel de grens bij non profit organisaties.

Als interim-manager zet je me in voor ziektevervanging, om een periode te overbruggen, om schoon schip te maken of een diagnose en advies te maken voor de toekomst of het oplossen van een probleem.

Ook qua type opdracht ben ik breed inzetbaar. Dat kan zowel op het vlak van HRM, cultuur, organisatie, bedrijfskunde als onderwijs zijn.

Tevreden ben ik als ik een tevreden opdrachtgever heb en waarde heb kunnen toevoegen.

Wat bied ik aan?

Organisatie- en teamontwikkeling

De onderwijswereld is en blijft een dynamische werkveld.

Cultuur- en organisatievraagstukken zijn aan de orde van de dag. Soms heb je even wat extra ondersteuning of coaching op de werkvloer nodig om een taai vraagstuk aan te pakken of een team weer vlot te trekken.

Ik kom daar graag bij helpen! Het Rijnlandse denken is voor mij daarbij uitgangspunt. Ik neem mensen graag mee richting een professionele cultuur en resultaatgerichte teams.

Wat bied ik aan?

Dagvoorzitterschap

Zoals iemand het verwoordde: “De combinatie van jouw Vlaamse charme, humor en zakelijke aanpak maken je hier erg geschikt voor”. 

Feit is dat ik me thuis voel op een podium. Na afloop krijg ik steeds veel complimenten over mijn performance.

Zoek je een dagvoorzitter voor je symposium, congres of bijv. groot afscheidsgebeuren, dan kun je me inhuren! In een voorbereidend gesprek bespreek ik graag wat er van mij verwacht wordt, doe ik voorstellen hoe we het zouden kunnen aanpakken en vervolgens ontzorg ik de organisatoren.