Wat vinden anderen?

“Marijke heeft als interim-manager gefunctioneerd in mijn instituut. Marijke heeft daarbij steeds oog voor zowel het proces, het resultaat als de relatie. Of het nou gaat om organisatorische of onderwijsinhoudelijke vraagstukken, zij weet collega’s te stimuleren de gewenste doelstellingen te bereiken. Zij is analytisch, daadkrachtig, diplomatiek en niet onbelangrijk, zij heeft gevoel voor humor!”

Lilian Prevoo, directeur Masterprogramma’s Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

“Samen met Marijke voerden wij de directie over de Informatica & Communicatie Academie (ICA) bij de HAN. Marijke is een bekwame directeur, die graag en goed vraagstukken m.b.t. kwaliteit en processen in teamverband oplost. Ze is een plezierige leidinggevende en collega. Erg resultaat- en mensgericht. Als directeur heeft ze mij op een prima wijze vervangen en aangevuld tijdens de periode van 2 jaar waarin we samenwerkten.”

Peter Koburg, instituutsdirecteur ICA HAN

“Ik ken Marijke vanuit haar recente functie als directielid van de Informatica en Communicatie Academie, één van de instituten van de Faculteit Techniek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waarvan ik de faculteitsdirecteur was.  Ze is een prettige collega om mee samen te werken. Zij en ik hadden een goede werkrelatie, met open en to-the-point communicatie. 

Marijke is een stevige maar vriendelijke manager die de zaken goed in de hand heeft. Zij heeft veel verstand van onderwijs. Marijke weet moeilijke dossiers tot een oplossing te brengen. Ze is besluitvaardig en daadkrachtig, werkt hard en  heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Marijke luistert goed, staat niet vooraan met commentaar, maar komt met een inhoudelijk sterke reactie waar nodig. Marijke had een groot draagvlak bij haar medewerkers, die graag met haar spraken en hun ambities en zorgen aan haar toevertrouwden.”

Janneke Hoekstra (Hoekstra Management en Advies)